Αυτή η ομελέτα βρώμης είναι ένα θρεπτικό πρωινό που μπορεί να γίνει σε μερικά λεπτά. Ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει καλά μια απαιτητική μέρα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα μπαχαρικά και την ποσότητα και τα είδη λαχανικών στη συνταγή σύμφωνα με τα γούστα σας. Σερβίρετε αυτήν την ομελέτα πάνω από μια φέτα ψωμί, ή ανάμεσα σε δύο φέτες, σαν σάντουιτς. Υλικά 2 αυγά 1/4 φλυτζάνι βρώμης 4 κουταλιές της σούπας γάλα Αλάτι Κουρκουμάς 1/2 κουταλάκι ρίγανη 1/3 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι Λάδι για το τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια 2 κουταλιές της σούπας καρότο τριμμένο 2 κουταλιές της σούπας πιπεριά καγιέν σε σκόνη 2 κουταλιές της σούπας ντομάτα αποφλοιωμένη 2 πράσινα τσίλι ψιλοκομμένα μερικά φύλλα κόλιανδρου Εκτέλεση 1. Χτυπήστε τα αυγά μέχρι να γίνουν αφρώδη. 2. Ανακατέψτε τη βρώμη, τον κουρκουμά, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και προσθέστε το γάλα, ανακατεύοντας μέχρι να σχηματιστεί ένα μίγμα. 3. Προσθέστε τα αυγά σε αυτό το μίγμα και χτυπήστε. 4. Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και ρίξτε το μείγμα στο λάδι, απλώνοντάς το ομοιόμορφα. 5. Προσθέστε τα λαχανικά όταν τηγανιστεί η ομελέτα. 6. Ανακατέψτε την ομελέτα μετά από ένα λεπτό και συνεχίστε το τηγάνισμα για ακόμα ένα λεπτό. 7. Σερβίρετε την ομελέτα!
Νόστιμη ομελέτα με βρώμη και λαχανικά για πρωινό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου Για ένα απολαυστικό και χορταστικό πρωινό δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Και ειδικά για ένα πρωτεϊνούχο γεύμα αρκεί ο... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα Εύκολο, νόστιμο και γρήγορο πρωινό - Τώρα δεν έχετε δικαιολογία να το παραλείψετε! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστό ρόφημα κανέλας Πέρα από την όμορφη και ζεστή αίσθηση που σου δίνει η μυρωδιά της, η κανέλα έχει και ισχυρές αντιφλεγμονώδεις... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκμεταλλευτούμε τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα και να τα διατηρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Οι... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα Μια συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ Μυστικό: Βάζουμε το σολομό στον τηγάνι με την πέτσα προς τα κάτω ώστε να γίνει τραγανή και στη συνέχεια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα Το μυστικό; Προτιμάμε ελληνικά δαμάσκηνα τα οποία βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα ξηρών καρπών, γιατί δεν είναι πολύ γλυκά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας Ένα υγιεινό πιάτο που πρέπει να δοκιμάσεις! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών Ένα υγιεινό και θρεπτικό πιάτο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα Δοκιμάστε αυτή τη νόστιμη και θρεπτική σαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ