Υλικά 100 – 150 γρ. κουβερτούρα με γύρω στο 50% κακάο 1/2 κουτ. γλυκού σπορέλαιο 5 – 6 μανταρίνια χωρίς κουκούτσια Εκτέλεση Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το σπορέλαιο, ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε μια λεία και γυαλιστερή σος. Αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει. Στο μεταξύ, ξεφλουδίζουμε τα μανταρίνια και τα χωρίζουμε σε φετούλες. Αφαιρούμε τυχόν άσπρες ίνες. Ρίχνουμε τις φέτες μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε απαλά με ένα πιρούνι ώστε να καλυφθούν καλά. Τις βγάζουμε με προσοχή να μην τις τρυπήσουμε και τις αφήνουμε πάνω σε λαδόκολλα να στεγνώσουν, για τουλάχιστον 1 ώρα. Μπορούν να συντηρηθούν 2 με 3 μέρες.
Εύκολα σοκολατάκια με μανταρίνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι Αυτή είναι η πιο εύκολη και λαχταριστή συνταγή για ψαρονέφρι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολη κρέμα γιαουρτιού με μελωμένα μήλα Το κρεμώδες χτυπητό γιαούρτι, με τη βελούδινη υφή, μαζί με τα μελωμένα μήλα και τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, γίνονται... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαζάνια με κιμά και ανθότυρο Κανόνας: Τα λαζάνια δεν τα τρώμε ποτέ καυτά. Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο πρώτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμωτικά ρεβίθια με σπανάκι Για να χυλώσουν σωστά τα ρεβίθια, τα μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά και, αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό, φροντίζουμε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε παρέα με τα παιδιά σπιτική λαγάνα Προετοιμαζόμαστε για την Καθαρά Δευτέρα φτιάχνοντας την παραδοσιακή λαγάνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με λουκάνικα και φέτα Τα πράσα δίνουν γλυκιά, απαλή γεύση, τα λουκάνικα προσθέτουν πικάντικη νοστιμιά και η φέτα δίνει αλμυρή ένταση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Quesadillas με κοτόπουλο Αυτή η συνταγή από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο μας ταξιδεύει προς το Μεξικό και στις λάτιν γεύσεις. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σούπα με ψητή γλυκοπατάτα, κολοκύθα και τζίντζερ Mια συνταγή με αρώματα, χρώματα και γεύσεις... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ