Υλικά 100 – 150 γρ. κουβερτούρα με γύρω στο 50% κακάο 1/2 κουτ. γλυκού σπορέλαιο 5 – 6 μανταρίνια χωρίς κουκούτσια Εκτέλεση Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το σπορέλαιο, ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε μια λεία και γυαλιστερή σος. Αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει. Στο μεταξύ, ξεφλουδίζουμε τα μανταρίνια και τα χωρίζουμε σε φετούλες. Αφαιρούμε τυχόν άσπρες ίνες. Ρίχνουμε τις φέτες μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε απαλά με ένα πιρούνι ώστε να καλυφθούν καλά. Τις βγάζουμε με προσοχή να μην τις τρυπήσουμε και τις αφήνουμε πάνω σε λαδόκολλα να στεγνώσουν, για τουλάχιστον 1 ώρα. Μπορούν να συντηρηθούν 2 με 3 μέρες.
Εύκολα σοκολατάκια με μανταρίνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δυναμωτικά ρεβίθια με σπανάκι Για να χυλώσουν σωστά τα ρεβίθια, τα μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά και, αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό, φροντίζουμε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε παρέα με τα παιδιά σπιτική λαγάνα Προετοιμαζόμαστε για την Καθαρά Δευτέρα φτιάχνοντας την παραδοσιακή λαγάνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με λουκάνικα και φέτα Τα πράσα δίνουν γλυκιά, απαλή γεύση, τα λουκάνικα προσθέτουν πικάντικη νοστιμιά και η φέτα δίνει αλμυρή ένταση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Quesadillas με κοτόπουλο Αυτή η συνταγή από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο μας ταξιδεύει προς το Μεξικό και στις λάτιν γεύσεις. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σούπα με ψητή γλυκοπατάτα, κολοκύθα και τζίντζερ Mια συνταγή με αρώματα, χρώματα και γεύσεις... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπριζολάκια fajitas Αυτή η συνταγή με μοσχαρίσια μπριζολάκια είναι γεμάτη γεύση και νοστιμιά. Δεν απαιτεί πολύ χρόνο και σίγουρα θα λάβει... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η μαρινάδα που κάνει τα ψητά να λιώνουν στο στόμα Αν κάνετε αυτή τη μαρινάδα δεν θα θέλετε να κάνετε ποτέ καμία άλλη. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παέγια λαχανικών Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno» παρέα με τη Φαίη Σκορδά και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρεις πεντανόστιμες συνταγές για ψάρι Τρεις φανταστικές συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου, με μπακαλιάρο, πέρκα και σολομό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ