Σοκολάτα και καφές, ο καλύτερος συνδυασμός. Αυτό το εξαιρετικά ζουμερό κέικ με ημίρρευστο πυρήνα θα το αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας. Διαβάστε τη συνταγή εδώ.
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις- 3 κουταλιές της σούπας Σκόνη στιγμιαίου καφέ-1 κουταλάκι του γλυκού Σκόνη σοκολάτας ή γλυκιά σκόνη κακάο-2 κουταλιές της σούπας Ζάχαρη – 2 1/2 έως 3 κουταλιές της σούπας Μπέικιν πάουντερ- 1/4 κουταλιού της σούπας Γάλα – 2 κουταλιές της σούπας Αυγό- 1 Λάδι-2 κουταλιές της σούπας Εκχύλισμα βανίλιας-1/2 κουταλιές του γλυκού Εκτέλεση Μέθοδος 1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, τη σκόνη καφέ, τη ζάχαρη και τη μπέικιν πάουντερ. 2. Προσθέστε το γάλα, το αυγό, το λάδι και το εκχύλισμα βανίλιας, ανακατέψτε με ένα πιρούνι, μόνο μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μίγμα. 3. Αδειάστε το σε μια βουτυρωμένη κούπα και βάλτε τη στο φούρνο μικροκυμάτων για 90 δευτερόλεπτα (ή μερικά δευτερόλεπτα περισσότερο) μέχρι να μαγειρευτεί. 4. Σερβίρετε με μια μπάλα παγωτού βανίλιας ή απλά με ζάχαρη άχνη. Σημείωση: Αν χρησιμοποιήσετε σκόνη κακάο αντί για μίγμα ροφήματος σοκολάτας, προσθέστε 1 ή 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ανάλογα με τα γούστα σας.