Το μυστικό κρύβεται στο πανάρισμα με κορν φλέικς!
Υλικά:

4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 2 φλιτζάνια κορν φλέικς 2 αυγά ½ φλιτζάνι αλεύρι μουστάρδα αλάτι πάπρικα

Εκτέλεση:

Κόβετε το κοτόπουλο σε λωρίδες και τους ρίχνετε αλάτι και πάπρικα. Βάζετε σε ένα μπολ τα αυγά και τη μουστάρδα και τα ανακατεύετε. Σε ένα άλλο μπολ, ρίχνετε τα κορν φλέικς, αφού τα έχετε κάνει μικρά κομματάκια. Στη συνέχεια, περνάτε το κοτόπουλο από το αλεύρι, στη συνέχεια από τα αυγά και τέλος από τα κορν φλέικς. Τοποθετείτε σε ένα ρηχό ταψί, στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 25 λεπτά περίπου.