Σε μόλις τρία λεπτά μπορείτε να έχετε φρεσκομαγειρεμένα αυγά έτοιμα για φάγωμα από την κούπα. Τα αυγά μπορούν να μαγειρευτούν και να είναι ακόμα νόστιμα σε φούρνο μικροκυμάτων. Το πιο πρακτικό και θρεπτικό πρωινό! Χρόνος προετοιμασίας: 1 λεπτό Χρόνος μαγειρέματος: Περίπου 2 λεπτά Συνολικός χρόνος: 3 λεπτά Μερίδες: 1 Υλικά 2 αυγά 2 κουταλιές της σούπας γάλα 2 κουταλιές της σούπας τυρί τσένταρ Μια πρέζα αλάτι Μια πρέζα πιπέρι Οποιαδήποτε επιπλέον λαχανικά θέλετε Εκτέλεση 1. Επαλείψτε την κούπα με σπρέι μαγειρέματος ή με λίγο ελαιόλαδο. 2. Προσθέστε τα αυγά και το γάλα και χτυπήστε μέχρι να αναμειχθούν πλήρως. 3. Εάν προσθέτετε λαχανικά: κόψτε τα λαχανικά και ανακατέψτε τα με τα αυγά και το γάλα. 4. Βάλτε την κούπα στο φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για 45 δευτερόλεπτα. Βγάλτε και ανακατέψτε τα αυγά. Βάλτε την κούπα στο φούρνο μικροκυμάτων πάλι για περίπου 30 έως 45 δευτερόλεπτα, ή έως ότου τα αυγά έχουν σχεδόν μαγειρευτεί. 5. Πασπαλίστε το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι. Καλή όρεξη!
Πανεύκολα αυγά σκαμπλ στο φούρνο μικροκυμάτων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι Καθώς κόβετε το κουνουπίδι, αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι και το κρατήστε το στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσετε σε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια Προτιμάμε τα fusilli, γνωστά στα ελληνικά και ως βίδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ