Υλικά
Κολοκυθάκια μέτρια
αλατοπίπερο
ρίγανη
σιμιγδάλι ή αλεύρι
λάδι
Εκτέλεση
Πλένουμε,σκουπίζουμε καλά τα κολοκυθάκια μας και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια ,λίγο πιο μεγάλα από τις πατάτες τις τηγανιτές.
Τα αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε το σιμιγδάλι Ή το αλεύρι ,προσθέτουμε την ρίγανη και περνάμε τα μπαστουνάκια μας να αλευρωθούν καλά.
Σε λάδι καυτό ρίχνουμε τα στικ – μπαστουνάκια μας ,τηγανίζουμε λίγα λεπτά προσέχοντας να μην μας καούν! γυρίζοντας τα 2-3 φορές να ροδίσουν.