Υλικά (4 μερίδες) 2 φλυτζάνια (284 γρ.) κατεψυγμένο ανανά 2 κουταλιές μελιού ¼ φλιτζάνι (57 γρ.) γιαούρτι (μη λιπαρό ή πλήρες) ½ φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας ψητή καρύδα Εκτέλεση 1. Προσθέστε τον κατεψυγμένο ανανά, το μέλι, το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού σε έναν επεξεργαστή τροφίμων (ή τον υγροποιητή). 2. Λιώστε μέχρι να γίνουν κρεμώδη, περίπου 2-3 λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν απομείνει κομμάτια. 3. Ανακατέψτε τη φρυγανισμένη καρύδα με μια σπάτουλα. 4. Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο και παγώστε για τουλάχιστον 6 ώρες, ακόμα καλύτερα για όλη τη νύχτα. Φυλάσσετέ το στον καταψύκτη για έως και 1 μήνα.
Παγωμένο γιαούρτι με γεύση ανανά-καρύδα σε πέντε λεπτά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλμυρό κέικ ρεβιθιού Ένα ιδιαίτερο αλμυρό κέικ για χορτοφάγους με ξηρούς καρπούς και κάστανα, για να μπούμε για τα καλά στο mood... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στρογγάνοφ με μανιτάρια Μία εύκολη συνταγή για ένα χορτοφαγικό στρογγανόφ μανιταριών, τόσο πλούσιο και νόστιμο όσο και η κλασική εκδοχή με κρέας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο Ανανεώστε την κλασική σας σαλάτα τόνου με αυτή την υπέροχη συνταγή. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα παρμεζάνας Αλμυρό και γλυκό «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο, σε αυτά τα τυρένια μπισκότα που θα γίνουν τα αγαπημένα σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια Λαχταριστές μπουκιές μεσογειακής νοστιμιάς, με μαμαδίστικο άρωμα, ένα ιδανικό θρεπτικό σνακ για να το πάρετε μαζί στο γραφείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα Αυτό είναι το χειμωνιάτικο comfort food του Δημήτρη Σκαρμούτσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ