Υλικά Για το ζελέ 2 φακελάκια ζελέ 2 ποτήρια ζεστό νερό 2 ποτήρια κρύο νερό Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης βανίλια 12 κ. σ. ζάχαρη 1 φακελάκι βανιλίνη άρωμα Βάση 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ Εκτέλεση Διαλύουμε τα φακελάκια ζελέ στο ζεστό νερό και ανακατεύουμε καλά. Κατόπιν προσθέτουμε το κρύο νερό και ανακατεύουμε. Σε μια κατσαρόλα φτιάχνουμε την κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι η κρέμα να πήξει. Προσέχουμε να μην σβολιάσει. Σε ένα ταψί στρώνουμε τα μπισκότα και ρίχνουμε την κρέμα Έπειτα το βάζουμε για στο ψυγείο μέχρι η κρέμα να κρυώσει καλά. Το βγάζουμε και ρίχνουμε από πάνω το ζελέ και το αφήνουμε το ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το ζελέ.
13 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα
17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο
16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα
15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας
14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ
13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα
12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας
11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα
9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά
8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κέικ με αποξηραμένα σύκα
7 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αφέψημα με τριαντάφυλλο και χαμομήλι
6 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Μελιτζανόρυζο
5 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σούπα με τραχανά, μανιτάρια και μανούρι
4 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Φασολάκια γιαχνί με παστό μπακαλιάρο
3 Νοεμβρίου 2024, 08:00