Γρήγορη, εύκολη και χορταστική σαλάτα με ζυμαρικά. Υλικά 1 πακέτο ζυμαρικά πολύχρωμες πένες (ή “βίδες”, ή “φιογκάκια”) 15 τοματίνια ¼ κιλό φέτα ή κρεμώδες λευκό τυρί 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι μαϊντανός ελιές Καλαμών αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση Βράζουμε τα ζυμαρικά για 10 περίπου λεπτά. Τα στραγγίζουμε, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το φρέσκο κρεμμύδι Τα ρίχνουμε στο μπολ με τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τριμμένη τη φέτα ή το κρεμμώδες τυρί και τις ελιές. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και ανακατεύουμε ξανά. Έτοιμο για σερβίρισμα!
14 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα
17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο
16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα
15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας
14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ
13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα
12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας
11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα
9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά
8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κέικ με αποξηραμένα σύκα
7 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αφέψημα με τριαντάφυλλο και χαμομήλι
6 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Μελιτζανόρυζο
5 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σούπα με τραχανά, μανιτάρια και μανούρι
4 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Φασολάκια γιαχνί με παστό μπακαλιάρο
3 Νοεμβρίου 2024, 08:00