Θα γίνει το αγαπημένο των παιδιών! Υλικά 1 κουτί στιγμιαίο μίγμα σοκολατένιας πουτίγκας 2 1/2 φλιτζάνια γάλα 200 γρ. ζαχαρωτά μαρσμέλοους 110 γρ. κρέμα τυριού 220 γρ. σαντιγί, αποψυγμένη 16 κράκερς Γκράχαμ ολικής άλεσης Εκτέλεση Στρώστε σε ένα ταψί αλουμινόχαρτο επιτρέποντας στο αλουμινόχαρτο να βγαίνει και έξω από το ταψί. Ανακατέψτε την πουτίγκα με το γάλα και ρίξτε το μίγμα ομοιόμορφα στο ταψί. Ανακατέψτε την κρέμα τυριού και τα ζαχαρωτά μέχρι να γίνουν ένα. Προσθέστε και τη σαντιγί και απλώστε το μίγμα πάνω από την πουτίγκα. Σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και αφήστε το στο ψυγείο για 4 ώρες, μέχρι να παγώσει. Χρησιμοποιώντας το αλουμινόχαρτο βγάλτε την πουτίγκα και τα μαρσμέλοους από το ταψί. Κόψτε το σε κομμάτια στο μέγεθος των κράκερς και δημιουργήστε το σάντουιτς με ένα κράκερ πάνω κι ένα κάτω.
Παγωμένο γλυκό σάντουιτς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι Καθώς κόβετε το κουνουπίδι, αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι και το κρατήστε το στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσετε σε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια Προτιμάμε τα fusilli, γνωστά στα ελληνικά και ως βίδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ