Είστε ήδη σε περίοδο διατροφής και δίαιτας και στερείστε καθημερινά αγαπημένες απολαύσεις όπως η πίτσα; Θα πρέπει να γνωρίζετε πως όλες οι ένοχες απολαύσεις αν γίνονται χειροποίητα στο σπίτι είναι αμέσως λιγότερο παχυντικές. Γι’αυτό και εμείς προτείνουμε να φτιάξετε τη δική σας πίτσα. Ακολουθήστε τις οδηγίες για την παρακάτω γευστικότατη και χειροποίητη πίτσα την οποία μπορείτε να απολαύσετε στο σπίτι βλέποντας Μουντιάλ με την παρέα σας και χωρίς να νιώθετε τύψεις. Μία σύλληψη και ιδέα της αθλήτριας Κατερίνας Βαρελά. Για τη βάση θα χρειαστείτε: 200γρ. ασπράδι αυγού • 30γρ. σκόνη πρωτεΐνης (1 scoop) (άγευστη ή πρωτεΐνη αρακά ή σόγιας) • 30γρ. σκόνη αμυγδάλων • 30γρ.-40γρ. αλεσμένες νιφάδες βρώμης • 1/2 κουτ.γλ. αλάτι • καρυκεύματα για έξτρα γεύση (προεραιτικά). Για την επικάλυψη: • ντομάτα σε φέτες ή πελτέ ή κέτσαπ • τυρί/λαχανικά/κρέας/βότανα και μπαχαρικά της επιλογής σας.
Αυτά τα υλικά χρειάζεστε για πίτσα με λίγες θερμίδες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι Καθώς κόβετε το κουνουπίδι, αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι και το κρατήστε το στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσετε σε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια Προτιμάμε τα fusilli, γνωστά στα ελληνικά και ως βίδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ