Παγωτό βανίλια με τρία υλικά

Υλικά 1 γάλα καρύδας με πλήρη περιεκτικότητα σε λίπος (θερμοκρασία δωματίου)  1 κρέμα καρύδας με πλήρη περιεκτικότητα σε λίπος (θερμοκρασία δωματίου)  1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου 3 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση Τοποθετήστε το μπολ παγωτού στον καταψύκτη για 12 ώρες. Συνδυάστε το γάλα καρύδας, την κρέμα και το σιρόπι σφενδάμου σε ένα μπλέντερ έως […]
26 Ιουνίου 2018 | 06:00

Υλικά 1 γάλα καρύδας με πλήρη περιεκτικότητα σε λίπος (θερμοκρασία δωματίου)  1 κρέμα καρύδας με πλήρη περιεκτικότητα σε λίπος (θερμοκρασία δωματίου)  1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου 3 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση Τοποθετήστε το μπολ παγωτού στον καταψύκτη για 12 ώρες. Συνδυάστε το γάλα καρύδας, την κρέμα και το σιρόπι σφενδάμου σε ένα μπλέντερ έως ότου ομογενοποιηθούν και γίνουν αφρώδη (περίπου 2-3 λεπτά). Ρίξτε το μίγμα στο μπολ παγωτού και χτυπήστε. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας απευθείας στο μπολ παγωτού, καθώς ανακατεύετε. Μετά από περίπου 35 λεπτά, μπορείτε να το απολαύσετε ή να μεταφέρετε το παγωτό στην κατάψυξη για 4 ώρες ώστε να έχετε πιο στερεό παγωτό. Το παγωτό θα διατηρηθεί για 2 εβδομάδες.

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version