Υλικά 1 γάλα καρύδας με πλήρη περιεκτικότητα σε λίπος (θερμοκρασία δωματίου) 1 κρέμα καρύδας με πλήρη περιεκτικότητα σε λίπος (θερμοκρασία δωματίου) 1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου 3 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση Τοποθετήστε το μπολ παγωτού στον καταψύκτη για 12 ώρες. Συνδυάστε το γάλα καρύδας, την κρέμα και το σιρόπι σφενδάμου σε ένα μπλέντερ έως ότου ομογενοποιηθούν και γίνουν αφρώδη (περίπου 2-3 λεπτά). Ρίξτε το μίγμα στο μπολ παγωτού και χτυπήστε. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας απευθείας στο μπολ παγωτού, καθώς ανακατεύετε. Μετά από περίπου 35 λεπτά, μπορείτε να το απολαύσετε ή να μεταφέρετε το παγωτό στην κατάψυξη για 4 ώρες ώστε να έχετε πιο στερεό παγωτό. Το παγωτό θα διατηρηθεί για 2 εβδομάδες.
26 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο
16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα
15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας
14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ
13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα
12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας
11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα
9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά
8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κέικ με αποξηραμένα σύκα
7 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αφέψημα με τριαντάφυλλο και χαμομήλι
6 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Μελιτζανόρυζο
5 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σούπα με τραχανά, μανιτάρια και μανούρι
4 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Φασολάκια γιαχνί με παστό μπακαλιάρο
3 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμμυδόπιτα
2 Νοεμβρίου 2024, 08:00