Υλικά 1 γάλα καρύδας με πλήρη περιεκτικότητα σε λίπος (θερμοκρασία δωματίου) 1 κρέμα καρύδας με πλήρη περιεκτικότητα σε λίπος (θερμοκρασία δωματίου) 1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου 3 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση Τοποθετήστε το μπολ παγωτού στον καταψύκτη για 12 ώρες. Συνδυάστε το γάλα καρύδας, την κρέμα και το σιρόπι σφενδάμου σε ένα μπλέντερ έως ότου ομογενοποιηθούν και γίνουν αφρώδη (περίπου 2-3 λεπτά). Ρίξτε το μίγμα στο μπολ παγωτού και χτυπήστε. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας απευθείας στο μπολ παγωτού, καθώς ανακατεύετε. Μετά από περίπου 35 λεπτά, μπορείτε να το απολαύσετε ή να μεταφέρετε το παγωτό στην κατάψυξη για 4 ώρες ώστε να έχετε πιο στερεό παγωτό. Το παγωτό θα διατηρηθεί για 2 εβδομάδες.
26 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ρεβιθοσαλάτα με αβοκάντο, ταχίνι και γαρίδες
6 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Overnight βρώμη με κεφίρ και σμέουρα
5 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Χορτοκεφτέδες
4 Δεκεμβρίου 2024, 08:00