Υλικά 4-5 σνίτσελ χοιρινά λίγο αλεύρι μανιτάρια 1/4 τυρί τριμμένο φρυγανιά τριμμένη αλάτι πιπέρι μισό ποτήρι γάλα λάδι 2-3 κρεμμύδια Εκτέλεση Πλύνετε καλά τα σνίτσελ σας και αφήστε τα επάνω σε μπόλικο χαρτί κουζίνας για να φύγει η υγρασία. Κατόπιν ρίξτε αλάτι και πιπέρι και αλευρώστε τα. Στο ταψί έχετε ψιλοκόψει το κρεμμύδι και έχετε ρίξει και λίγο λάδι και αραδιάζετε τα σνίτσελ. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη φρυγανιά με το τριμμένο τυρί και πασπαλίζεται πάνω από τα σνίτσελ που βρίσκονται στο ταψί. Μπορείτε να βάλετε ενδιάμεσα και λίγα μανιτάρια. Μετά βάζετε λίγο γάλα και λίγο νερό και τα σκεπάζετε. Τα ψήνετε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά σκεπασμένα και μετά τα ξεσκεπάζεστε και τα αφήνεται για ένα τέταρτο στους 180 βαθμούς στον αέρα για να πάρουν χρώμα. Καλή σας όρεξη!
Εύκολη συνταγή για ψητό σνίτσελ με μανιτάρια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι Καθώς κόβετε το κουνουπίδι, αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι και το κρατήστε το στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσετε σε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια Προτιμάμε τα fusilli, γνωστά στα ελληνικά και ως βίδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ