Υλικά 1 αγγούρι 2 σκελίδες σκόρδο ¼ της κούπας ελαιόλαδο 500 γρ. γιαούρτι 1-2 κ.σ. ξύδι αλάτι Εκτέλεση Τρίψτε με τον τρίφτη το αγγούρι σε ένα μπολ. Σφίξτε το τριμμένο αγγούρι ώστε να στραγγίξει όλα τα ζουμιά του. Σε ένα μπολ προσθέστε το αγγούρι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, ξύδι, το αλάτι και ανακατέψτε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Διατηρήστε το τζατζίκι στο ψυγείο και σερβίρετε πάντα κρύο.
29 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα
21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα
20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split
19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας
18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα
17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο
16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα
15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας
14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ
13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα
12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας
11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα
9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά
8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κέικ με αποξηραμένα σύκα
7 Νοεμβρίου 2024, 08:00