Υλικά 1 πακέτο κρέμα τυριού 1 κρέμα ζαχαροπλαστικής για cheesecake 1 φλιτζάνι κρέμα γαλλικής βανίλιας Φράουλες κομμένες σε κομμάτια Βατόμουρα Μπανάνες, κομμένες σε φέτες Χυμός 1 λεμονιού Εκτέλεση Σε ένα μπολ, χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ, ανακατέψτε την κρέμα τυριού μέχρι να γίνει πιο αραιή. Προσθέστε το μίγμα cheesecake. Χτυπήστε μέχρι να συνδυαστούν καλά. Προσθέστε σιγά-σιγά την κρέμα βανίλιας στο μίγμα κρέμας τυριού, ανακατεύοντας με το μίξερ. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας κάθε φορά και στη συνέχεια ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα απαλό μίγμα και ολόκληρη η κρέμα να έχει συνδυαστεί με την κρέμα τυριού. Επαναλάβετε μέχρι να προστεθεί όλη η κρέμα στο μίγμα. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα και φυλάξτε το στο ψυγείο ενώ προετοιμάζετε τα φρούτα. Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε τον χυμό λεμονιού και τις μπανάνες. Ανακατέψτε για να καλύψετε πλήρως τις μπανάνες και απομακρύνετε τον επιπλέον χυμό λεμονιού. Προσθέστε τις φράουλες και τα βατόμουρα. Ανακατέψτε απαλά για να τα συνδυάσετε. Ρίξτε το μίγμα cheesecake στα φρούτα. Φυλάξτε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμη να σερβίρετε ή σερβίρετε αμέσως.
Πολύχρωμη σαλάτα φρούτων με κρέμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι Καθώς κόβετε το κουνουπίδι, αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι και το κρατήστε το στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσετε σε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια Προτιμάμε τα fusilli, γνωστά στα ελληνικά και ως βίδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ