Υλικά 400 γρ. φυσικό χυμό πορτοκάλι (10-15 πορτοκάλια) 200 γρ. καστανή ζάχαρη 2 αστεροειδείς γλυκάνισους Εκτέλεση Ρίξτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράστε μέχρι να δημιουργηθεί σιρόπι. Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει και βάλτε το στο ψυγείο για περίπου 20′. Μόλις κρυώσει βάλτε το σιρόπι σε ένα μεταλλικό σκεύος και αφήστε το πάλι στο ψυγείο μέχρι να γίνει στέρεο. Βγάλτε το από το ψυγείο και χτυπήστε το στο μίξερ ώστε να γίνει αφράτο. Επαναλάβετε αυτό το βήμα όσο χρειαστεί (υπολογίστε 3 φορές).
6 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Φτιάχνουμε πασχαλινά κουλουράκια
19 Απριλίου 2025, 08:00
Ταχινόσουπα με κριθαράκι
18 Απριλίου 2025, 08:00
Πασχαλινό τσουρέκι με άρωμα πορτοκαλιού
17 Απριλίου 2025, 08:00
Νηστίσιμα muffins
16 Απριλίου 2025, 08:00
Κέικ με αλεύρι βρόμης και αποξηραμένα φρούτα
15 Απριλίου 2025, 08:00
Μύδια με κρόκο Κοζάνης
14 Απριλίου 2025, 08:00
Ρυζόγαλο με μέλι, κανέλα και βατόμουρα
13 Απριλίου 2025, 08:00
Ριζότο μανιταριών
12 Απριλίου 2025, 08:00
Σπανακόρυζο με κρέμα φέτας
11 Απριλίου 2025, 08:00
Πένες με κόκκινη σάλτσα και μελιτζάνα
10 Απριλίου 2025, 08:00
Ομελέτα με μανιτάρια
9 Απριλίου 2025, 08:00
Δυναμωτικές μπάρες με κακάο χωρίς ψήσιμο
8 Απριλίου 2025, 04:45
Σπαγγέτι με μανιτάρια μπολονέζ
7 Απριλίου 2025, 08:00
Αβοκάντο τοστ με αυγά ποσέ
6 Απριλίου 2025, 08:00
Fajitas σαλάτα με κοτόπουλο και τορτίγια
5 Απριλίου 2025, 08:00