Υλικά 6 κ.σ. ποπ κορν 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 1/2 κ.σ. μυρωδικά 1 1/2 κ.σ. σκόνη σκόρδου 1 φλιτζάνι παρμεζάνα Εκτέλεση Συνδυάστε το ποπ κορν και το 1/4 φλ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Τηγανίστε περίπου 5′ σε υψηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι το ποπ κορν να αρχίσει να τινάσσεται. Ρίξτε το ποπ κορν σε ένα μπολ. Αναμίξτε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τα μυρωδικά και τη σκόνη σκόρδου και ρίξτε το μίγμα πάνω από το ποπ κορν. Τρίψτε παρμεζάνα και προσθέστε την πάνω από το ποπ κορν.
8 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Σούπα γλυκοπατάτας
22 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια
21 Δεκεμβρίου 2024, 07:30
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο
20 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00