Υλικά 6 κ.σ. ποπ κορν 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 1/2 κ.σ. μυρωδικά 1 1/2 κ.σ. σκόνη σκόρδου 1 φλιτζάνι παρμεζάνα Εκτέλεση Συνδυάστε το ποπ κορν και το 1/4 φλ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Τηγανίστε περίπου 5′ σε υψηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι το ποπ κορν να αρχίσει να τινάσσεται. Ρίξτε το ποπ κορν σε ένα μπολ. Αναμίξτε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τα μυρωδικά και τη σκόνη σκόρδου και ρίξτε το μίγμα πάνω από το ποπ κορν. Τρίψτε παρμεζάνα και προσθέστε την πάνω από το ποπ κορν.
8 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου
22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα
21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα
20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split
19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας
18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα
17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο
16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα
15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας
14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ
13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα
12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας
11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα
9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά
8 Νοεμβρίου 2024, 08:00