Ιταλική συνταγή για ποπ κορν με παρμεζάνα

Υλικά 6 κ.σ. ποπ κορν 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 1/2 κ.σ. μυρωδικά 1 1/2 κ.σ. σκόνη σκόρδου 1 φλιτζάνι παρμεζάνα Εκτέλεση Συνδυάστε το ποπ κορν και το 1/4 φλ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Τηγανίστε περίπου 5′ σε υψηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι το ποπ κορν να αρχίσει να τινάσσεται. Ρίξτε το ποπ […]
8 Ιουλίου 2018 | 06:00

Υλικά 6 κ.σ. ποπ κορν 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 1/2 κ.σ. μυρωδικά 1 1/2 κ.σ. σκόνη σκόρδου 1 φλιτζάνι παρμεζάνα Εκτέλεση Συνδυάστε το ποπ κορν και το 1/4 φλ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Τηγανίστε περίπου 5′ σε υψηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι το ποπ κορν να αρχίσει να τινάσσεται. Ρίξτε το ποπ κορν σε ένα μπολ.  Αναμίξτε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τα μυρωδικά και τη σκόνη σκόρδου και ρίξτε το μίγμα πάνω από το ποπ κορν. Τρίψτε παρμεζάνα και προσθέστε την πάνω από το ποπ κορν.

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version