Υλικά 5 φλ. χυμό καρπουζιού (υπολογίστε 10 φλ. καρπούζι σε κύβους) 1 1/2 φλ. φρέσκος χυμός λεμονιού 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη Νερό Εκτέλεση Χτυπήστε τους κύβους καρπουζιού στο μπλέντερ και στη συνέχεια ανακατέψτε το χυμό του καρπουζιού με το χυμό του λεμονιού. Σουρώστε το μίγμα για τυχόν υπολείμματα και φυλάξτε το σε μια κανάτα. Προσθέστε τη ζάχαρη με νερό σε ένα μπρίκι και βράστε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να δημιουργηθεί σιρόπι. Ρίξτε το σιρόπι στον χυμό και τοποθετήστε την κανάτα στο ψυγείο. Γεμίστε με παγάκια τα ποτήρια και σερβίρετε.
9 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Σούπα γλυκοπατάτας
22 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια
21 Δεκεμβρίου 2024, 07:30
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο
20 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00