Υλικά 5 φλ. χυμό καρπουζιού (υπολογίστε 10 φλ. καρπούζι σε κύβους) 1 1/2 φλ. φρέσκος χυμός λεμονιού 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη Νερό Εκτέλεση Χτυπήστε τους κύβους καρπουζιού στο μπλέντερ και στη συνέχεια ανακατέψτε το χυμό του καρπουζιού με το χυμό του λεμονιού. Σουρώστε το μίγμα για τυχόν υπολείμματα και φυλάξτε το σε μια κανάτα. Προσθέστε τη ζάχαρη με νερό σε ένα μπρίκι και βράστε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να δημιουργηθεί σιρόπι. Ρίξτε το σιρόπι στον χυμό και τοποθετήστε την κανάτα στο ψυγείο. Γεμίστε με παγάκια τα ποτήρια και σερβίρετε.
9 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Δυναμωτικές μπάρες με κακάο χωρίς ψήσιμο
8 Απριλίου 2025, 04:45
Σπαγγέτι με μανιτάρια μπολονέζ
7 Απριλίου 2025, 08:00
Αβοκάντο τοστ με αυγά ποσέ
6 Απριλίου 2025, 08:00
Fajitas σαλάτα με κοτόπουλο και τορτίγια
5 Απριλίου 2025, 08:00
Σαλάτα με φασόλια
4 Απριλίου 2025, 08:00
Σπιτική τυροκαυτερή με γιαούρτι
3 Απριλίου 2025, 08:00
Θρεπτικά pancakes
2 Απριλίου 2025, 08:00
Banana bread: Υγιεινή συνταγή χωρίς μίξερ
1 Απριλίου 2025, 08:00
Λαχανόρυζο
31 Μαρτίου 2025, 08:00
Μακαρόνια με τόνο
30 Μαρτίου 2025, 08:00
Μπέργκερ με φαλάφελ
29 Μαρτίου 2025, 08:00
Kριθαρότο με γαρίδες
28 Μαρτίου 2025, 08:00
Μακαρόνια με κιμά κοτόπουλου
27 Μαρτίου 2025, 08:00
Μεσογειακό κοτόπουλο με ρύζι
26 Μαρτίου 2025, 08:00
Τραγανός μπακαλιάρος: Το πιο επιτυχημένο κουρκούτι για αέρινο αποτέλεσμα
25 Μαρτίου 2025, 08:00