Υλικά 2 πεπόνια 1/2 δέσμη φρέσκια μέντα 110 γρ. φέτα Εκτέλεση Κόψτε τα πεπόνια σε κομμάτια και ξεφλουδίστε τα. Πλύνετε τη μέντα και κόψτε τη σε μικρά κομμάτια. Ανακατέψτε σε ένα μεγάλο μπολ το πεπόνι και τη μέντα και προσθέστε από πάνω τη φέτα. Δε χρειάζεται να προσθέσετε αλάτι, καθώς είναι η φέτα αλμυρή. Καλή όρεξη!
11 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου
22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα
21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα
20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split
19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας
18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα
17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο
16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα
15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας
14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ
13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα
12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας
11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα
9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά
8 Νοεμβρίου 2024, 08:00