Το πιο νόστιμο και υγιεινό σνακ φτιάχνεται με δύο μόνο υλικά! Υλικά 4 μήλα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε τσιπς 1-2 κ.σ. κανέλα σε σκόνη 1-2 κ.σ. ζάχαρη, προαιρετικά Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 100 βαθμούς Κελσίου. Προσθέστε τα τσιπς μήλου σε ένα μεγάλο μπολ και καλύψτε τα με κανέλα και ζάχαρη. Ρίξτε λίγο βούτυρο σε μια λαδόκολλα και τοποθετήστε πάνω της τα τσιπς μήλου. Ψήστε για 2-3 ώρες μέχρι τα μήλα να γίνουν στεγνά, αλλά μαλακά. Αφήστε τα να κρυώσουν και φυλάξτε τα σε ένα αεροστεγές τάπερ, αν δε φαγωθούν αμέσως!
Τσιπς μήλου με κανέλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπέργκερ με φαλάφελ Λαχταριστά υγιεινά μπέργκερ με φαλάφελ, χούμους και ταχίνι σε λιγότερο από μία ώρα στο πιάτο σας! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Kριθαρότο με γαρίδες Μια συνταγή γεμάτη φρεσκάδα που λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα και είναι ιδανική για την περίοδο της νηστείας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεσογειακό κοτόπουλο με ρύζι Δοκιμάστε αυτό το απλό και νόστιμο πιάτο με κοτόπουλο και ρύζι που μπορεί να είναι έτοιμο σε λιγότερο από... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγανός μπακαλιάρος: Το πιο επιτυχημένο κουρκούτι για αέρινο αποτέλεσμα Αυτή είναι η συνταγή για το πιο επιτυχημένο κουρκούτι, που χαρίζει τραγανό και αφράτο μπακαλιάρο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θρεπτικά ρεβίθια Λίγα υλικά, απίστευτα γευστική και αρωματική συνταγή, αρκεί να έχουμε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολα μπισκότα μήλου χωρίς ζάχαρη Αν ψάχνετε για μια εύκολη, υγιεινή και νηστίσιμη συνταγή για το πρωινό σας, τότε αυτήν πρέπει σίγουρα να τη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Ποιος είπε ότι το φρικασέ γίνεται μόνο με κρέας; Κι όμως, είναι εξίσου νόστιμο με μανιτάρια! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα με ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα Όταν ξεφουρνίσουμε τα μπισκότα, στην αρχή θα είναι μαλακά, αλλά όταν κρυώσουν, θα σκληρύνουν και θα γίνουν τραγανά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι Τα φρέσκα καλαμάρια θέλουν σχολαστικό καθάρισμα και προετοιμασία πριν μαγειρευτούν. Παρ’ όλ’ αυτά, η γεύση τους είναι μοναδική και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βελούδινη ψαρόσουπα Απολαυστική ψαρόσουπα με σφυρίδα ή μπακαλιάρο και λαχανικά που θα λατρέψετε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Σερβίρουμε το φρικασέ μανιταριών ζεστό σε πιάτα, ραντίζοντας το καθένα με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ