Υλικά 1 πακέτο μακαρόνια αλάτι ελαιόλαδο Για τον κιμά 1/2 κιλό κιμά 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας 1/2 ποτήρι νερό αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο ρίγανη Εκτέλεση Βράζουμε τα μακαρόνια και αφού βράσουν τα στραγγίζουμε. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και βάζουμε τα μακαρόνια μέσα. Για να ετοιμάσουμε τον κιμά βάζουμε σε μία μικρή κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τον κιμά. Ανακατεύουμε τακτικά και μετά από 5 λεπτά προσθέσουμε τη ντομάτα και το νερό. Βάζουμε νερό και καλύπτουμε ίσα – ίσα τον κιμά. Προσθέτουμε αλάτι και το μαϊντανό ψιλοκομμένο. Αφήνουμε τον κιμά να βράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά από τη στιγμή του βρασμού σε χαμηλή φωτιά.
Αξεπέραστη συνταγή για μακαρόνια με κιμά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Kourtney Kardashian: Μάθαμε πώς φτιάχνει τον τέλειο matcha latte της Η πιο απλή συνταγή! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο κατσαρόλας λαδορίγανη με πλιγούρι λαχανικών Αφρατεύουμε το πλιγούρι ανακατεύοντάς το με ένα πιρούνι πριν το σερβίρουμε με το κοτόπουλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιορτινή σαλάτα με λαχανίδα, φρούτα και ξηρούς καρπούς Αυτή η γιορτινή σαλάτα είναι δροσερή και ανάλαφρη. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σούπα με σελινόριζα, λαχανικά και φιδέ Η σελινόριζα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών C, K, Β6, ασβεστίου, μαγνησίου και φωσφόρου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιορτινό χοιρινό με κυδώνια και πατάτες στη γάστρα Τα κυδώνια είναι ένα από τα καλύτερα συνοδευτικά για το χοιρινό κρέας, ιδανικά για να κάνουνε τη διαφορά στο... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαύρος χοίρος με πατάτες και μανιτάρια Ο μαύρος χοίρος είναι υψηλής ποιότητας χοιρινό κρέας με ξεχωριστή γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλοπούλα: Με αυτή τη μαρινάδα θα γίνει πολύ μαλακή Το μυστικό για να γίνει η ψητή γαλοπούλα νόστιμη και τρυφερή είναι η μαρινάδα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντολμαδάκια με σέσκουλα και ταχίνι Φτιάχνουμε τη δική μας απλή και υγιεινή σος ταχινιού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλατόπιτα με λεμόνι και μύρτιλα Την αφήνουμε να κρυώσει για περίπου μία ώρα σε θερμοκρασία δωματίου και τη σερβίρουμε με έξτρα μύρτιλα, αν θέλουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουραμπιέδες Για να γίνουν αφράτοι οι κουραμπιέδες πρέπει να χτυπήσουμε για αρκετή ώρα το μαλακό βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψητός σολομός με baby σπανάκι φρικασέ Σερβίρουμε το σολομό φρικασέ πασπαλίζοντας με λίγο σουσάμι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ