Υλικά για 1 ταρτιέρα διαμέτρου 26-28 εκ. 500 γρ. μυζήθρα μαλακή, ανάλατη, τριμμένη με το χέρι 2-3 κ.σ. ξινομυζήθρα 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα 2 κ.σ. γιαούρτι, στραγγιστό 2% 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Πιπέρι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Λαδώστε την ταρτιέρα και απλώστε ομοιόμορφα το μίγμα. Ψήστε για περίπου 30-35 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα η πίτα. *Μπορείτε να δοκιμάσετε τη συνταγή με όποιο τυρί επιθυμείτε.
Εύκολη συνταγή για μυζηθρόπιτα χωρίς φύλλο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλμυρό κέικ ρεβιθιού Ένα ιδιαίτερο αλμυρό κέικ για χορτοφάγους με ξηρούς καρπούς και κάστανα, για να μπούμε για τα καλά στο mood... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στρογγάνοφ με μανιτάρια Μία εύκολη συνταγή για ένα χορτοφαγικό στρογγανόφ μανιταριών, τόσο πλούσιο και νόστιμο όσο και η κλασική εκδοχή με κρέας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο Ανανεώστε την κλασική σας σαλάτα τόνου με αυτή την υπέροχη συνταγή. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα παρμεζάνας Αλμυρό και γλυκό «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο, σε αυτά τα τυρένια μπισκότα που θα γίνουν τα αγαπημένα σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια Λαχταριστές μπουκιές μεσογειακής νοστιμιάς, με μαμαδίστικο άρωμα, ένα ιδανικό θρεπτικό σνακ για να το πάρετε μαζί στο γραφείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα Αυτό είναι το χειμωνιάτικο comfort food του Δημήτρη Σκαρμούτσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ