Υλικά για 1 ταρτιέρα διαμέτρου 26-28 εκ. 500 γρ. μυζήθρα μαλακή, ανάλατη, τριμμένη με το χέρι 2-3 κ.σ. ξινομυζήθρα 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα 2 κ.σ. γιαούρτι, στραγγιστό 2% 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Πιπέρι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Λαδώστε την ταρτιέρα και απλώστε ομοιόμορφα το μίγμα. Ψήστε για περίπου 30-35 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα η πίτα. *Μπορείτε να δοκιμάσετε τη συνταγή με όποιο τυρί επιθυμείτε.
Εύκολη συνταγή για μυζηθρόπιτα χωρίς φύλλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Σερβίρουμε το φρικασέ μανιταριών ζεστό σε πιάτα, ραντίζοντας το καθένα με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραστό χταποδάκι Αυτό το χταποδάκι που μπαίνει πολύ βολικά σε βάζο, είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο της νηστείας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη και γρήγορη χορτόπιτα Δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί και είναι ένα φανταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απολαυστικό μυδοπίλαφο Το μυστικό είναι ότι δεν τα βράζουμε τα μύδια, αλλά τα τηγανίζουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι Αυτή είναι η πιο εύκολη και λαχταριστή συνταγή για ψαρονέφρι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολη κρέμα γιαουρτιού με μελωμένα μήλα Το κρεμώδες χτυπητό γιαούρτι, με τη βελούδινη υφή, μαζί με τα μελωμένα μήλα και τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, γίνονται... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαζάνια με κιμά και ανθότυρο Κανόνας: Τα λαζάνια δεν τα τρώμε ποτέ καυτά. Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο πρώτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμωτικά ρεβίθια με σπανάκι Για να χυλώσουν σωστά τα ρεβίθια, τα μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά και, αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό, φροντίζουμε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ