Υλικά για 4-5 μερίδες 1 1/2 φλ. πλήρες γάλα καρύδας σε κονσέρβα 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας ή όποιο γάλα της επιλογής σας 1/4 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. ζάχαρη 1/8 κ.γ. αλάτι 1 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Αν έχετε παγωτομηχανή, απλώς μεταφέρετε το μίγμα στη μηχανή και συνεχίστε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.  Αν δεν έχετε παγωτομηχανή, μπορείτε να παγώσετε το μίγμα σε θήκες για παγάκια και στη συνέχεια να λιώσετε τα παγάκια σε ένα δυνατό μπλέντερ.  Μπορείτε είτε να φάτε το παγωτό κατευθείαν, είτε να το αφήσετε να παγώσει μερικές ώρες.