Υλικά για 12-14 μερίδες 1 κιλό μεγάλες γαρίδες, ξεφλουδισμένες 1 πακέτο μυρωδικά 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν Λίγο αλάτι Εκτέλεση Στραγγίξτε καλά τις γαρίδες. Ανακατέψτε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και μετά προσθέστε τις γαρίδες. Αφήστε τις στο ψυγείο για 1-4 ώρες. Στρώστε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί και απλώστε τις γαρίδες, χωρίς τη σάλτσα. Ψήστε στην πάνω σχάρα του φούρνου για 5-7 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα οι γαρίδες και να ψηθούν εσωτερικά. Μην ξεχάσετε να τις αλλάξετε πλευρά. Καλή όρεξη!
19 Αυγούστου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Γαλοπούλα: Με αυτή τη μαρινάδα θα γίνει πολύ μαλακή
27 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ντολμαδάκια με σέσκουλα και ταχίνι
26 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Γαλατόπιτα με λεμόνι και μύρτιλα
25 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κουραμπιέδες
24 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby σπανάκι φρικασέ
23 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σούπα γλυκοπατάτας
22 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια
21 Δεκεμβρίου 2024, 07:30
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο
20 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00