Υλικά για 1 φλιτζάνι 2 φλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο 1/3 φλ. κουκουνάρια 1/2 φλ. παρμεζάνα 1/4 κ.γ. αλάτι 1/4 κ.γ. πιπέρι 1/2 φλ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο στον επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Προσθέστε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και ανακατέψτε σε χαμηλή ταχύτητα. Σερβίρετε το πέστο αμέσως ή φυλάξτε το στο ψυγείο.
20 Αυγούστου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Σούπα γλυκοπατάτας
22 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια
21 Δεκεμβρίου 2024, 07:30
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο
20 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00