Υλικά για 1 φλιτζάνι 2 φλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο 1/3 φλ. κουκουνάρια 1/2 φλ. παρμεζάνα 1/4 κ.γ. αλάτι 1/4 κ.γ. πιπέρι 1/2 φλ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο στον επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Προσθέστε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και ανακατέψτε σε χαμηλή ταχύτητα. Σερβίρετε το πέστο αμέσως ή φυλάξτε το στο ψυγείο.
20 Αυγούστου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου
22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα
21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα
20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split
19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας
18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα
17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο
16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα
15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας
14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ
13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα
12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας
11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα
9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά
8 Νοεμβρίου 2024, 08:00