Υλικά 2 μεγάλα φλιτζάνια βαριά κρέμα γάλακτος, παγωμένη 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας 500 γρ. φιστικοβούτυρο Εκτέλεση Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και αφήστε τη στην άκρη. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να συνδυαστούν. Προσθέστε το μίγμα με το φιστικοβούτυρο στην κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε με ένα ηλεκτρικό μίξερ. Ρίξτε το μίγμα του παγωτού σε μια θήκη για παγωτό και ανακατέψτε έτσι ώστε να σιγουρευτείτε ότι δεν έχουν μείνει κομμάτια. Τοποθετήστε το παγωτό στην κατάψυξη για 6 ώρες. Καλή απόλαυση!
21 Αυγούστου 2018 | 16:06
Πρόσφατα Άρθρα
Ένα αλλιώτικο στιφάδο με μανιτάρια
11 Μαρτίου 2025, 04:35
Ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι
10 Μαρτίου 2025, 08:00
Πανεύκολη κρέμα γιαουρτιού με μελωμένα μήλα
9 Μαρτίου 2025, 08:00
Λαζάνια με κιμά και ανθότυρο
8 Μαρτίου 2025, 08:00
Σοκολατένια muffins με γιαούρτι και μπανάνα
7 Μαρτίου 2025, 08:00
Δυναμωτικά ρεβίθια με σπανάκι
6 Μαρτίου 2025, 08:00
Σιγομαγειρεμένο χοιρινό με αποξηραμένα φρούτα
5 Μαρτίου 2025, 08:00
Κανελόνια
4 Μαρτίου 2025, 08:00
Εύκολη και υγιεινή πατατοσαλάτα
3 Μαρτίου 2025, 08:00
Λαχταριστός χαλβάς
2 Μαρτίου 2025, 08:00
Φτιάχνουμε παρέα με τα παιδιά σπιτική λαγάνα
1 Μαρτίου 2025, 08:00
Πράσα με λουκάνικα και φέτα
28 Φεβρουαρίου 2025, 08:00
Quesadillas με κοτόπουλο
27 Φεβρουαρίου 2025, 08:00
Σούπα με ψητή γλυκοπατάτα, κολοκύθα και τζίντζερ
26 Φεβρουαρίου 2025, 08:00
Μπριζολάκια fajitas
25 Φεβρουαρίου 2025, 08:00