Υλικά 2 μεγάλα φλιτζάνια βαριά κρέμα γάλακτος, παγωμένη 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας 500 γρ. φιστικοβούτυρο Εκτέλεση Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και αφήστε τη στην άκρη. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να συνδυαστούν. Προσθέστε το μίγμα με το φιστικοβούτυρο στην κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε με ένα ηλεκτρικό μίξερ. Ρίξτε το μίγμα του παγωτού σε μια θήκη για παγωτό και ανακατέψτε έτσι ώστε να σιγουρευτείτε ότι δεν έχουν μείνει κομμάτια. Τοποθετήστε το παγωτό στην κατάψυξη για 6 ώρες. Καλή απόλαυση!
21 Αυγούστου 2018 | 16:06
Πρόσφατα Άρθρα
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ρεβιθοσαλάτα με αβοκάντο, ταχίνι και γαρίδες
6 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Overnight βρώμη με κεφίρ και σμέουρα
5 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Χορτοκεφτέδες
4 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
3 Δεκεμβρίου 2024, 08:00