Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας! Προετοιμάστε τη συνταγή από το βράδυ και φυλάξτε το βάζο στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε το καπάκι του βάζου. Υλικά 1/2 φλ. νιφάδες βρώμης 1/4 κ.γ. κανέλα 1/2 φλ. γάλα (π.χ. αμυγδάλου) 1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου 2 κ.σ. φιστικοβούτυρο 1/2 μπανάνα σε κομμάτια (προσθέστε τη προτού σερβίρετε) Εκτέλεση Ανακατέψτε τη βρώμη και την κανέλα σε ένα βαζάκι. Προσθέστε το γάλα και το σιρόπι και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το φιστικοβούτυρο και ανακατέψτε ελαφρώς. Τοποθετήστε το καπάκι και φυλάξτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες. Το πρωί αφαιρέστε το καπάκι και προσθέστε από πάνω τα κομμάτια μπανάνας. Αν θέλετε πασπαλίστε λίγη κανέλα.
Υπέροχη ιδέα για πρωινό: Βρώμη με φιστικοβούτυρο και μπανάνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γαλατόπιτα με λεμόνι και μύρτιλα Την αφήνουμε να κρυώσει για περίπου μία ώρα σε θερμοκρασία δωματίου και τη σερβίρουμε με έξτρα μύρτιλα, αν θέλουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουραμπιέδες Για να γίνουν αφράτοι οι κουραμπιέδες πρέπει να χτυπήσουμε για αρκετή ώρα το μαλακό βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψητός σολομός με baby σπανάκι φρικασέ Σερβίρουμε το σολομό φρικασέ πασπαλίζοντας με λίγο σουσάμι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ