Θα γίνει το αγαπημένο πρωινό μικρών και μεγάλων! Υλικά 1 φλ. αλεύρι 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. ζάχαρη 1 χτυπημένο αυγό 1/2 κ.γ. βανίλια 1/2 φλ. γάλα 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο 1/2 φλ. μύρτιλα Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου. Βουτυρώστε τις θήκες των cupcakes. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το μπέικιν, το αλεύρι και τη ζάχαρη. Ανακατέψτε σε άλλο μπολ τα αυγά, τη βανίλια, το γάλα και το λιωμένο βούτυρο. Προσθέστε τα υγρά υλικά στα στεγνά. Γεμίστε τα 2/3 της κάθε θήκης με το μίγμα και ρίξτε μέσα σε κάθε θήκη δύο μύρτιλα. Ψήστε για 12 λεπτά. Μετά γυρίστε πλευρά και ψήστε για άλλα 3 λεπτά. Σερβίρετε γαρνίροντας με σιρόπι ή ζάχαρη άχνη!
Pancakes με γέμιση μύρτιλο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ψητός σολομός με baby σπανάκι φρικασέ Σερβίρουμε το σολομό φρικασέ πασπαλίζοντας με λίγο σουσάμι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι Καθώς κόβετε το κουνουπίδι, αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι και το κρατήστε το στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσετε σε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια Προτιμάμε τα fusilli, γνωστά στα ελληνικά και ως βίδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ