Υλικά 2 κονσέρβες τόνο 1 αγγούρι 1/2 φλ. τοματίνια, κομμένα στη μέση 1/2 φλ. φέτα Λίγες ελιές Καλαμών Ελαιόλαδο Εκτέλεση Κόψτε σε κομμάτια το αγγούρι. Αν έχετε σπιράλ κόφτη λαχανικών. κόψτε με αυτόν το αγγούρι. Προσθέστε τα τοματίνια, τη φέτα και τις ελιές. Τοποθετήστε από πάνω τον τόνο. Προσθέστε ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Ρίξτε αλατοπίπερο και σερβίρετε.
27 Αυγούστου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα
17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο
16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα
15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας
14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ
13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα
12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας
11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα
9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά
8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κέικ με αποξηραμένα σύκα
7 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αφέψημα με τριαντάφυλλο και χαμομήλι
6 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Μελιτζανόρυζο
5 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σούπα με τραχανά, μανιτάρια και μανούρι
4 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Φασολάκια γιαχνί με παστό μπακαλιάρο
3 Νοεμβρίου 2024, 08:00