Σπαγγέτι με σκόρδο, μανιτάρια και μπέικον

Υλικά για 4 μερίδες 250 γρ. σπαγγέτι 250 γρ. μανιτάρια 4-5 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες 1 κ.γ. σκόρδο 1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη 1 κ.γ. ρίγανη Αλάτι Εκτέλεση Βράστε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και σουρώστε τα. Κρατήστε ένα φλιτζάνι από το νερό τους. Πλύνετε και καθαρίστε τα μανιτάρια. Τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν […]
28 Αυγούστου 2018 | 06:00

Υλικά για 4 μερίδες 250 γρ. σπαγγέτι 250 γρ. μανιτάρια 4-5 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες 1 κ.γ. σκόρδο 1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη 1 κ.γ. ρίγανη Αλάτι Εκτέλεση Βράστε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και σουρώστε τα. Κρατήστε ένα φλιτζάνι από το νερό τους. Πλύνετε και καθαρίστε τα μανιτάρια. Τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε το μπέικον. Τηγανίστε και βγάλτε το μπέικον με ένα πιρούνι. Προσθέστε το σκόρδο στο τηγάνι με το λίπος του μπέικον. Μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα, ρίξτε το τσίλι και κατεβάστε τη φωτιά. Συνδυάστε όλα τα υλικά, ανακατέψτε και σερβίρετε. Καλή όρεξη!

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version