Δε χρειάζεται να περιμένετε την επόμενη επίσκεψή σας σε μπεργκεράδικο για να τα απολαύσετε. Υλικά για 20 κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα 3/4 φλ. γάλα 1 κ.γ. πιπέρι 1 κ.γ. αλάτι Ψίχουλα ψωμιού για την επικάλυψη Λάδι (κατά προτίμηση σπορέλαιο) Εκτέλεση Πλύνετε το κρεμμύδι και κόψτε το σε λωρίδες. Προσεκτικά ξεχωρίστε τις λωρίδες. Σε ένα μπολ συνδυάστε το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι και την πάπρικα. Βουτήξτε την κάθε λωρίδα κρεμμυδιού στο μίγμα και αφήστε τη στην άκρη. Συνδυάστε ό,τι έχει μείνει από το μίγμα με το γάλα, το αυγό και το αλάτι και ανακατέψτε καλά. Βουτήξτε την κάθε λωρίδα κρεμμυδιού και σε αυτό το μίγμα και στη συνέχεια στα ψίχουλα ψωμιού. Τηγανίστε μέχρι να πάρουν χρώμα τα onion rings και σερβίρετε μαζί με μαγιονέζα.
Φτιάξτε μόνη σας onion rings
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι Καθώς κόβετε το κουνουπίδι, αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι και το κρατήστε το στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσετε σε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια Προτιμάμε τα fusilli, γνωστά στα ελληνικά και ως βίδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ