Υλικά για 4-6 μερίδες 4 μπανάνες 1 1/2 φλ. γιαούρτι παγωμένο 1 1/5 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1/2 κ.γ. κανέλα 1/3 φλ. σιρόπι σφενδάμου Εκτέλεση Κόψτε τις μπανάνες σε στρογγυλά κομμάτια και τοποθετήστε τις σε ένα τάπερ στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολλα. Αφήστε το τάπερ στην κατάψυξη για 4 ώρες ή για όλη τη νύχτα. Λιώστε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων για 3-5 λεπτά, μέχρι δηλαδή να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα. Ρίξτε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος και παγώστε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθεί. Προτού σερβίρετε αφήστε το έξω για 15 λεπτά. Καλή απόλαυση!
29 Αυγούστου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ρεβιθοσαλάτα με αβοκάντο, ταχίνι και γαρίδες
6 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Overnight βρώμη με κεφίρ και σμέουρα
5 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Χορτοκεφτέδες
4 Δεκεμβρίου 2024, 08:00