Υλικά για 40-50 τσιπς 1 μεγάλη γλυκοπατάτα πλυμένη 2 κ.γ. ελαιόλαδο Αλάτι Εκτέλεση Κόψτε τη γλυκοπατάτα σε λεπτά κομμάτια. Βυθίστε τα κομμάτια σε παγωμένο νερό για 10-15 λεπτά. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 150 βαθμούς Κελσίου. Βγάλτε τα κομμάτια γλυκοπατάτας από το νερό, σκουπίστε τα και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ. Ρίξτε τους ελαιόλαδο. Γυρίστε τα με τα χέρια σας έτσι ώστε να πάει παντού το λάδι. Τοποθετήστε τα κομμάτια σε ένα ταψί. Πασπαλίστε με αλάτι. Ψήστε για 10 λεπτά. Βγάλτε τα από τον φούρνο, γυρίστε τα πλευρά και ψήστε για άλλα 10 λεπτά. Βγάλτε το ταψί από τον φούρνο, αφήστε τα τσιπς να κρυώσουν και απολαύστε!
30 Αυγούστου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Σούπα γλυκοπατάτας
22 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια
21 Δεκεμβρίου 2024, 07:30
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο
20 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00