Αυτή η κλασική συνταγή για γουακαμόλε έχει ένα μυστικό υλικό που την κάνει τόσο ξεχωριστή και νόστιμη! Υλικά για 10 μερίδες 3 ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και χωρίς κουκούτσι 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου ή σκόρδο ψιλοκομμένο Χυμός από 1 μοσχολέμονο 1/2 κ.γ. αλάτι 1 μικρή ντομάτα, ψιλοκομμένη 2-3 κ.σ. σάλτσα βέρντε 1/2 κ.γ. καυτερή σάλτσα 1 πιπεριά χαλαπένο, χωρίς κοτσάνι και κουκούτσια Εκτέλεση Λιώστε τα αβοκάντο σε ένα μπολ με ένα πιρούνι. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και τη σκόνη σκόρδου και συνεχίστε το λιώσιμο. Ρίξτε το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, την ντομάτα, τη σάλτσα βέρντε, την καυτερή σάλτσα και την πιπεριά. Δοκιμάστε και προσθέστε ό,τι λείπει σύμφωνα με το γούστο σας. Σερβίρετε αμέσως ή σκεπάστε με ένα καπάκι και φυλάξτε στο ψυγείο.
Φτιάξτε το νοστιμότερο γουακαμόλε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλμυρό κέικ ρεβιθιού Ένα ιδιαίτερο αλμυρό κέικ για χορτοφάγους με ξηρούς καρπούς και κάστανα, για να μπούμε για τα καλά στο mood... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στρογγάνοφ με μανιτάρια Μία εύκολη συνταγή για ένα χορτοφαγικό στρογγανόφ μανιταριών, τόσο πλούσιο και νόστιμο όσο και η κλασική εκδοχή με κρέας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο Ανανεώστε την κλασική σας σαλάτα τόνου με αυτή την υπέροχη συνταγή. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα παρμεζάνας Αλμυρό και γλυκό «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο, σε αυτά τα τυρένια μπισκότα που θα γίνουν τα αγαπημένα σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια Λαχταριστές μπουκιές μεσογειακής νοστιμιάς, με μαμαδίστικο άρωμα, ένα ιδανικό θρεπτικό σνακ για να το πάρετε μαζί στο γραφείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα Αυτό είναι το χειμωνιάτικο comfort food του Δημήτρη Σκαρμούτσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ