Αυτή η κλασική συνταγή για γουακαμόλε έχει ένα μυστικό υλικό που την κάνει τόσο ξεχωριστή και νόστιμη! Υλικά για 10 μερίδες 3 ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και χωρίς κουκούτσι 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου ή σκόρδο ψιλοκομμένο Χυμός από 1 μοσχολέμονο 1/2 κ.γ. αλάτι 1 μικρή ντομάτα, ψιλοκομμένη 2-3 κ.σ. σάλτσα βέρντε 1/2 κ.γ. καυτερή σάλτσα 1 πιπεριά χαλαπένο, χωρίς κοτσάνι και κουκούτσια Εκτέλεση Λιώστε τα αβοκάντο σε ένα μπολ με ένα πιρούνι. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και τη σκόνη σκόρδου και συνεχίστε το λιώσιμο. Ρίξτε το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, την ντομάτα, τη σάλτσα βέρντε, την καυτερή σάλτσα και την πιπεριά. Δοκιμάστε και προσθέστε ό,τι λείπει σύμφωνα με το γούστο σας. Σερβίρετε αμέσως ή σκεπάστε με ένα καπάκι και φυλάξτε στο ψυγείο.
31 Αυγούστου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Ένα αλλιώτικο στιφάδο με μανιτάρια
11 Μαρτίου 2025, 04:35
Ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι
10 Μαρτίου 2025, 08:00
Πανεύκολη κρέμα γιαουρτιού με μελωμένα μήλα
9 Μαρτίου 2025, 08:00
Λαζάνια με κιμά και ανθότυρο
8 Μαρτίου 2025, 08:00
Σοκολατένια muffins με γιαούρτι και μπανάνα
7 Μαρτίου 2025, 08:00
Δυναμωτικά ρεβίθια με σπανάκι
6 Μαρτίου 2025, 08:00
Σιγομαγειρεμένο χοιρινό με αποξηραμένα φρούτα
5 Μαρτίου 2025, 08:00
Κανελόνια
4 Μαρτίου 2025, 08:00
Εύκολη και υγιεινή πατατοσαλάτα
3 Μαρτίου 2025, 08:00
Λαχταριστός χαλβάς
2 Μαρτίου 2025, 08:00
Φτιάχνουμε παρέα με τα παιδιά σπιτική λαγάνα
1 Μαρτίου 2025, 08:00
Πράσα με λουκάνικα και φέτα
28 Φεβρουαρίου 2025, 08:00
Quesadillas με κοτόπουλο
27 Φεβρουαρίου 2025, 08:00
Σούπα με ψητή γλυκοπατάτα, κολοκύθα και τζίντζερ
26 Φεβρουαρίου 2025, 08:00
Μπριζολάκια fajitas
25 Φεβρουαρίου 2025, 08:00