Yλικά για 3 άτομα 2 κ.σ. κουκουνάρι 200 γρ. baby σπανάκι, πλυμένο 1 φλ. ρώγες λευκού σταφυλιού, πλυμένες και κομμένες στη μέση 1/2 φλ. φέτα, θρυμματισμένη 1/4 φλ. έ.π. ελαιόλαδο 1/4 φλ. ξίδι μπαλσάμικο Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, καβουρδίστε το κουκουνάρι ανακατεύοντας συνεχώς, για περίπου 5 λεπτά, ώσπου να βγάλει τα αρώματά του. Κόψτε το baby σπανάκι με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια. Βάλτε το σε σαλατιέρα και προσθέστε τις ρώγες του σταφυλιού και τη θρυμματισμένη φέτα. Ανακατέψτε. Σε ένα μπολ αναμείξτε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το αλατοπίπερο. Περιχύστε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα και ανακατέψτε προτού σερβίρετε.
Σαλάτα με σπανάκι και σταφύλι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απολαυστικό μυδοπίλαφο Το μυστικό είναι ότι δεν τα βράζουμε τα μύδια, αλλά τα τηγανίζουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι Αυτή είναι η πιο εύκολη και λαχταριστή συνταγή για ψαρονέφρι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολη κρέμα γιαουρτιού με μελωμένα μήλα Το κρεμώδες χτυπητό γιαούρτι, με τη βελούδινη υφή, μαζί με τα μελωμένα μήλα και τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, γίνονται... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαζάνια με κιμά και ανθότυρο Κανόνας: Τα λαζάνια δεν τα τρώμε ποτέ καυτά. Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο πρώτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμωτικά ρεβίθια με σπανάκι Για να χυλώσουν σωστά τα ρεβίθια, τα μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά και, αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό, φροντίζουμε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε παρέα με τα παιδιά σπιτική λαγάνα Προετοιμαζόμαστε για την Καθαρά Δευτέρα φτιάχνοντας την παραδοσιακή λαγάνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με λουκάνικα και φέτα Τα πράσα δίνουν γλυκιά, απαλή γεύση, τα λουκάνικα προσθέτουν πικάντικη νοστιμιά και η φέτα δίνει αλμυρή ένταση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ