Yλικά για 3 άτομα 2 κ.σ. κουκουνάρι 200 γρ. baby σπανάκι, πλυμένο 1 φλ. ρώγες λευκού σταφυλιού, πλυμένες και κομμένες στη μέση 1/2 φλ. φέτα, θρυμματισμένη 1/4 φλ. έ.π. ελαιόλαδο 1/4  φλ. ξίδι μπαλσάμικο Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, καβουρδίστε το κουκουνάρι ανακατεύοντας συνεχώς, για περίπου 5 λεπτά, ώσπου να βγάλει τα αρώματά του. Κόψτε το baby σπανάκι με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια. Βάλτε το σε σαλατιέρα και προσθέστε τις ρώγες του σταφυλιού και τη θρυμματισμένη φέτα. Ανακατέψτε. Σε ένα μπολ αναμείξτε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το αλατοπίπερο. Περιχύστε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα και ανακατέψτε προτού σερβίρετε.