Το πιο υγιεινό σνακ του φθινοπώρου! Υλικά 2 μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα 2 κ.σ. βούτυρο 1/4 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. κανέλα Λίγο μοσχοκάρυδο 1 κ.σ. αλεύρι Εκτέλεση Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά και ρίξτε το βούτυρο. Μόλις λιώσει, ρίξτε γρήγορα τα μήλα και ανακατέψτε τα με το βούτυρο. Αφήστε τα να τηγανιστούν για 3-5 λεπτά ή μέχρι να ξεκινήσουν να εμφανίζουν σκούρα σημάδια και να μαλακώνουν. Απομακρύνετε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέστε τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλεύρι. Τα μήλα θα γίνονται καραμελωμένα όσο περνάει η ώρα. Αν όχι, βάλτε τα σε χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε μέχρι να καραμελώσουν.
25 Σεπτεμβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου
22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα
21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα
20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split
19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας
18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα
17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο
16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα
15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας
14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ
13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα
12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας
11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα
9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά
8 Νοεμβρίου 2024, 08:00