Το πιο υγιεινό σνακ του φθινοπώρου! Υλικά 2 μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα 2 κ.σ. βούτυρο 1/4 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. κανέλα Λίγο μοσχοκάρυδο 1 κ.σ. αλεύρι Εκτέλεση Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά και ρίξτε το βούτυρο. Μόλις λιώσει, ρίξτε γρήγορα τα μήλα και ανακατέψτε τα με το βούτυρο. Αφήστε τα να τηγανιστούν για 3-5 λεπτά ή μέχρι να ξεκινήσουν να εμφανίζουν σκούρα σημάδια και να μαλακώνουν. Απομακρύνετε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέστε τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλεύρι. Τα μήλα θα γίνονται καραμελωμένα όσο περνάει η ώρα. Αν όχι, βάλτε τα σε χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε μέχρι να καραμελώσουν.
25 Σεπτεμβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Θρεπτικά pancakes
2 Απριλίου 2025, 08:00
Banana bread: Υγιεινή συνταγή χωρίς μίξερ
1 Απριλίου 2025, 08:00
Λαχανόρυζο
31 Μαρτίου 2025, 08:00
Μακαρόνια με τόνο
30 Μαρτίου 2025, 08:00
Μπέργκερ με φαλάφελ
29 Μαρτίου 2025, 08:00
Kριθαρότο με γαρίδες
28 Μαρτίου 2025, 08:00
Μακαρόνια με κιμά κοτόπουλου
27 Μαρτίου 2025, 08:00
Μεσογειακό κοτόπουλο με ρύζι
26 Μαρτίου 2025, 08:00
Τραγανός μπακαλιάρος: Το πιο επιτυχημένο κουρκούτι για αέρινο αποτέλεσμα
25 Μαρτίου 2025, 08:00
Θρεπτικά ρεβίθια
24 Μαρτίου 2025, 08:00
Πανεύκολα μπισκότα μήλου χωρίς ζάχαρη
23 Μαρτίου 2025, 08:00
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
22 Μαρτίου 2025, 08:00
Μανιτάρια φρικασέ
21 Μαρτίου 2025, 08:00
Κοφτό μακαρονάκι με σάλτσα και καλαμαράκια
20 Μαρτίου 2025, 08:00
Μπισκότα με ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα
19 Μαρτίου 2025, 08:00