Υλικά για 4 μερίδες 2 φιλέτα μπακαλιάρου 1 μοσχολέμονο (τον χυμό του) 1 κουταλιά ξερό ή φρέσκο βασιλικό 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί 1 πρέζα πιπέρι Εκτέλεση Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια και σοτάρετέ τα στο λάδι.Προσθέστε τον μπακαλιάρο και σβήστε τον με τον χυμό από το μοσχολέμονο και το κρασί. Ρίξτε τον βασιλικό και το πιπέρι και αφήστε το φαγητό να βράσει μέχρι να σωθούν τα υγρά του.
3 Οκτωβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Ψητός σολομός με baby σπανάκι φρικασέ
23 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σούπα γλυκοπατάτας
22 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια
21 Δεκεμβρίου 2024, 07:30
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο
20 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00