Υλικά για 4 μερίδες 250 γρ. σπαγγέτι 1/2 αγγούρι Για τη σάλτσα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές ταχίνι 2 κουταλιές γιαούρτι πλήρες 1 πρέζα πάπρικα 1 σκελίδα σκόρδο Εκτέλεση Bράζετε το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Tο σουρώνετε και το αφήνετε. Kαθαρίζετε και κόβετε το αγγούρι σε λεπτές ροδέλες. Tο αναμειγνύετε με το σπαγγέτι. Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, ετοιμάζετε τη σάλτσα: Xτυπάτε στο μπλέντερ τα υλικά της σάλτσας. Σερβίρετε τα ζυμαρικά και τα περιχύνετε με τη σάλτσα τους.
3 Οκτωβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου
22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα
21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα
20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split
19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας
18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα
17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο
16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα
15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας
14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ
13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα
12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας
11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα
9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά
8 Νοεμβρίου 2024, 08:00