Υλικά για 8 μερίδες 2 φλιτζάνια ρεβίθια 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 καυτερή πιπερίτσα 2 ώριμες ντομάτες 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο Εκτέλεση Bράζουμε τα ρεβίθια και τα κρατάμε με 2 φλιτζάνια από το νερό τους. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το μαϊντανό. Πολτοποιούμε το σκόρδο και τις ντομάτες. Ψιλοτρίβουμε το κρεμμύδι. Aνακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα βάζουμε σε ταψί. Ψήνουμε τα ρεβίθια στους 180 βαθμούς, μέχρι να σωθεί το νερό τους.
11 Οκτωβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Σούπα γλυκοπατάτας
22 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια
21 Δεκεμβρίου 2024, 07:30
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο
20 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00