Υλικά για 8 μερίδες 2 φλιτζάνια ρεβίθια 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 καυτερή πιπερίτσα 2 ώριμες ντομάτες 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο Εκτέλεση Bράζουμε τα ρεβίθια και τα κρατάμε με 2 φλιτζάνια από το νερό τους. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το μαϊντανό. Πολτοποιούμε το σκόρδο και τις ντομάτες. Ψιλοτρίβουμε το κρεμμύδι. Aνακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα βάζουμε σε ταψί. Ψήνουμε τα ρεβίθια στους 180 βαθμούς, μέχρι να σωθεί το νερό τους.
11 Οκτωβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Πένες με κόκκινη σάλτσα και μελιτζάνα
10 Απριλίου 2025, 08:00
Ομελέτα με μανιτάρια
9 Απριλίου 2025, 08:00
Δυναμωτικές μπάρες με κακάο χωρίς ψήσιμο
8 Απριλίου 2025, 04:45
Σπαγγέτι με μανιτάρια μπολονέζ
7 Απριλίου 2025, 08:00
Αβοκάντο τοστ με αυγά ποσέ
6 Απριλίου 2025, 08:00
Fajitas σαλάτα με κοτόπουλο και τορτίγια
5 Απριλίου 2025, 08:00
Σαλάτα με φασόλια
4 Απριλίου 2025, 08:00
Σπιτική τυροκαυτερή με γιαούρτι
3 Απριλίου 2025, 08:00
Θρεπτικά pancakes
2 Απριλίου 2025, 08:00
Banana bread: Υγιεινή συνταγή χωρίς μίξερ
1 Απριλίου 2025, 08:00
Λαχανόρυζο
31 Μαρτίου 2025, 08:00
Μακαρόνια με τόνο
30 Μαρτίου 2025, 08:00
Μπέργκερ με φαλάφελ
29 Μαρτίου 2025, 08:00
Kριθαρότο με γαρίδες
28 Μαρτίου 2025, 08:00
Μακαρόνια με κιμά κοτόπουλου
27 Μαρτίου 2025, 08:00