Υλικά για 4 μερίδες 1/2 κιλό κρεμμυδάκια ξερά 1/2 φλιτζανάκι ελαιόλαδο 1 ποτηράκι λευκό κρασί 2 κουταλιές μέλι πιπέρι δενδρολίβανο Εκτέλεση Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια στο λάδι. Tα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το μέλι, τα μπαχαρικά και ένα φλιτζάνι νερό. Mόλις σωθεί το νερό, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
13 Οκτωβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια
21 Δεκεμβρίου 2024, 07:30
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο
20 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ρεβιθοσαλάτα με αβοκάντο, ταχίνι και γαρίδες
6 Δεκεμβρίου 2024, 08:00