Υλικά για 4 μερίδες 1/2 κιλό ζυμαρικά 250 γρ. τυρί γκούντα 250 γρ. τυρί γραβιέρα 10 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας 3 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτέλεση Bράζετε τα μακαρόνια για 10 λεπτά, τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με το λάδι. Tρίβετε τα τυριά και κόβετε το ζαμπόν σε κύβους. Σ’ ένα πυρέξ ανακατεύετε όλα μαζί τα υλικά. Ψήνετε το φαγητό για 45 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
16 Οκτωβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια
21 Δεκεμβρίου 2024, 07:30
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο
20 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ρεβιθοσαλάτα με αβοκάντο, ταχίνι και γαρίδες
6 Δεκεμβρίου 2024, 08:00