Υλικά:

2μιση φλιτζάνια βρώμη

2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα

μισό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 μεγάλο αυγό

¾ φλιτζάνι σος μήλου

2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

¾ φλιτζάνι γάλα

μισό φλιτζάνι μέλι

1 μεσαίο μήλο

μισό φλιτζάνι νιφάδες δημητριακών

Εκτέλεση:

  1. Λαδώστε ένα μικρό ταψάκι και ανάψτε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
  2. Βάλτε 1 φλιτζάνι βρώμη σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνει σαν αλεύρι και βάλτε το σε ένα μπολ με την υπόλοιπη βρώμη, την κανέλα, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
  3. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε το αυγό, τη σος μήλου, τη βανίλια, το γάλα και το μέλι. Ανακατέψτε και τα δύο μείγματα μαζί.
  4. Τρίψτε το μήλο στο μείγμα και βάλτε τις νιφάδες. Βάλτε το όλο στο φούρνο για μισή περίπου ώρα.