Υλικά για 4 μερίδες
1 φλιτζάνι ρύζι
2 κλωνάρια σέλινο
2 κουταλιές μουστάρδα
1 κουταλιά ξίδι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 πρέζα πιπέρι
Εκτέλεση
Bράζετε το ρύζι για 15 λεπτά σε 2 1/2 φλιτζάνια αλατισμένο νερό που κοχλάζει. Όσο βράζει το ρύζι, ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά: Ψιλοκόβετε το σέλινο. Xτυπάτε στο μπλέντερ τη μουστάρδα, το πιπέρι, το λάδι και το ξίδι. Aνακατεύετε το ρύζι με το σέλινο και πριν το σερβίρετε το περιχύνετε με τη μουστάρδα.