Υλικά για 4 μερίδες
800 γρ. μοσχάρι (φιλέτο ή σπάλα)
400 γρ. νουντλς
2 πράσα
100 γρ. σάλτσα σόγιας 100 γρ. φύτρα σόγιας
1 κουταλιά μέλι
Λίγο τζίντζερ τριμμένο
30 ml ελαιόλαδο
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε το μοσχάρι σε μπουκιές και το σοτάρετε ελαφρά σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο. Έπειτα, προσθέτετε τα πράσα κομμένα σε λωρίδες, τα φύτρα σόγιας, τη σάλτσα σόγιας, το μέλι, το τζίντζερ, το πιπέρι και λίγο νερό και περιμένετε να μαλακώσουν το μοσχάρι και τα πράσα. Παράλληλα, βάζετε τα νουντλς σε ζεστό νερό για 4-5΄, μέχρι να φουσκώσουν. Τα σουρώνετε και τα ανακατεύετε με τα άλλα υλικά στο τηγάνι. Περιμένετε λίγα λεπτά και σερβίρετε.