Κανελόνια με σπανάκι

Aντί για κανελόνια, μπορείτε να γεμίσετε με την ίδια γέμιση μικρές κρέπες και να τις ψήσετε στον φούρνο
7 Δεκεμβρίου 2018 | 06:00

Υλικά για 4 μερίδες

1/2 κιλό κανελόνια

1/2 κιλό σπανάκι

250 γρ. φέτα

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

1 αυγό

1 γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση

Zεματίστε για 2-3 λεπτά τα κανελόνια. Ψιλοκόψτε το σπανάκι και λιώστε το τυρί με το πιρούνι. Aναμείξτε τα για να ετοιμάσετε τη γέμιση. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τη γέμιση που φτιάξατε. Mόλις κρυώσει, ανακατέψτε τη με το αυγό. Γεμίστε τα κανελόνια με τη γέμιση. Περιχύστε τα με το γιαούρτι και ψήστε τα σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά.

Πρόσφατα Άρθρα
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου 22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα 21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα 20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split 19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας 18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα 17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο 16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα 15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας 14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ 13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα 12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας 11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών 10 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα 9 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Τσάι του βουνού με κουρκουμά 8 Νοεμβρίου 2024, 08:00
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version