Υλικά:
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κονσέρβα χυμό ανανά
2 φλιτζάνια μαύρο ρούμι
1μισι φλιτζάνι campari
1 ¼ φλιτζάνι φρέσκο χυμό από λάιμ
λίγο αλάτι
1 μπουκάλι ξηρό οίνο
παγάκια
φέτες πορτοκαλιού και λάιμ
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε μαζί τη ζάχαρη και 1 φλιτζάνι νερό σε μία μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη για 4 λεπτά. Βάλτε το στο ψυγείο να παγώσει. Ανακατέψτε το χυμό ανανά, το ρούμι, το Campari, το χυμό λάιμ, το αλάτι και το παγωμένο σιρόπι σε ένα μπολ. Προσθέστε τον ξηρό οίνο και τα παγάκια πριν το σερβίρισμα. Και ρίξτε μέσα φέτες από πορτοκάλι και λάιμ.