Υλικά:

3 κουταλιές της σούπας βούτυρο

3 αυγά

1 φλιτζάνι γάλα

1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

μισό κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

1μιση κουταλάκι του γλυκού σκόρδο

μισό φλιτζάνι φρέσκα μανιτάρια

1 μικρό κρεμμύδι

4 φλιτζάνια τριμμένο τσένταρ

1 πακετάκι σπανάκι

 

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς και βουτυρώστε ένα ταψάκι. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, το αλατοπίπερο, το μπέικιν πάουντερ και το σκόρδο. Προσθέστε τα μανιτάρια, το σπανάκι και το τυρί μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές και ρίξτε το μέσα στο ταψάκι.

Ψήστε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου και κόψτε το σε μέγεθος μπάρας.