Υλικά:
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδου
μισό κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
μισό κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
6 αυγά
Εκτέλεση:
- Ρίξτε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τις πατάτες, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 10 λεπτά περίπου. Ρίξτε και την πάπρικα και τηγανίστε για άλλο 1 λεπτό.
- Χτυπήστε τα αυγά με τα μπαχαρικά και αλατοπίπερο και ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι. Ανακατέψτε λίγο και αφήστε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
- Ρίξτε το μείγμα προσεκτικά σε ένα πιάτο και ξαναβάλτε το στο τηγάνι ανάποδα. Σερβίρετε με μαϊντανό και λίγο γιαούρτι.