Υλικά:
4 αυγά
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 ώριμο αβοκάντο σε φέτες
100 γραμ. καπνιστό μπέικον
Εκτέλεση:
Βάλτε αλατισμένο νερό σε μία κατσαρόλα για να βράσει. Ρίξτε με προσοχή τα αυγά μέσα και βράστε τα για 5 λεπτά μέχρι να έχουν υγρό κρόκο.
Στο μεταξύ, τυλίξτε κάθε φέτα αβοκάντο με μπέικον και τηγανίστε τις για 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά.
Σερβίρετε τα αυγά σε ειδικό πιατάκι με τις φέτες αβοκάντο για να τις βουτά μέσα στον κρόκο.